Balení šperků


  

Krásný šperk vyžaduje krásný obal, a proto si dávám záležet i na balení šperků. Dostanete ho ke každé vaší objednávce zcela zdarma. Snažím se, aby bylo nejen efektní, ale také ekologicky šetrné, bez zbytečného plastu a recyklovatelné.

 

Mairi - dárkové balení šperků-06

 

Dárková krabička

 

Každý květinový šperk je nově zabalen v papírové dárkové krabiččce s molitanem, aby se minimalizovala možnost poškození při přepravě.

   

Výplň pro bezpečné cestování šperků - dřevitá vlna nebo papírová výplň a hedvábný papír. Dřevitá vlna je čistá surovina bez chemizace, v přírodě lehce odbouratelná. Můžete ji opakovaně použít, lze ji kompostovat nebo vhodit do hnědého kontejneru. Papírová výplň je vyrobená ze 100% recyklovaného papíru a je znovu 100% recyklovatelná, barvená je přírodními barvami. Hedvábný papír je opravdu papír, tenký, průsvitný. :) 

 

Vše vložím do elegantní bílé kartonové krabičky s potiskem růží. Tyto krabičky jsou vyrobeny z vícevrstvé vlnité lepenky a jsou 100% recyklovatelné. Jsou vhodné na uchovávání zakoupených šperků nebo jiných drobností. Pokud je nevyužijete, můžete je vyhodit do modrého kontejneru, stejně jako další nepotřebný papírový odpad, použitý při balení.

 

  

Mairi - dárkové balení šperků-02

 

Péče o šperky

 

Šperky si zaslouží vaši péči, aby vám dlouho vydržely krásné. Proto do krabičky přikládám návod, jak s nimi nejlépe zacházet. Nesmí chybět také poděkování, protože si vážím každé vaší objednávky. Každým vaším nákupem mi totiž pomáháte plnit sen o mém malém květinovém království.

 

 

Mairi - dárkové balení šperků-03

 

 

Všechno nakonec vložím do speciální bezpečnostní obálky České pošty pro Cenné psaní. Ta je bohužel plastová. Na druhou stranu nehrozí žádné provlhnutí nebo promočení zásilky. Služba Cenné psaní umožňuje pojištění obsahu v případě ztráty nebo poškození a v neposlední řadě je to relativně levná varianta dopravy. Obálka je 100% recyklovatelná.

  

 

Ke šperkům

 

 

Zpět do obchodu